Het nieuwe Style magazine is er!

Gun jezelf een advies op maat

Het ultieme thuisgevoel, dat gunnen we iedereen! Daarom is een deskundig en persoonlijk advies bij ons vanzelfsprekend. Want een persoonlijk huis vraagt om een persoonlijke aanpak. Onze opgeleide interieuradviseurs zijn net zo bevlogen als jijzelf...
Lees meer

Je huis is bij ons in goede handen

Geen interieurvraag is hetzelfde. En dat is maar goed ook. Wij vinden niets leuker dan samen met jou op zoek te gaan naar jouw droominterieur. Of dat nu volgens de nieuwste woontrends is of in jouw lievelingskleur. En weet je niet tussen al het aanbod te kiezen? We laten je in het Style magazine zien wat een andere stijl of kleuren met je interieur doen. Want met een paar aanpassingen kun je een geheel andere stijl neerzetten in dezelfde ruimte.  Lees het nu in het Style magazine.

 

Kwaliteit is onze kracht

In het Style magazine vind je de nieuwste fotografie van onze NL Label collectie. Deze wordt met zorg samengesteld door onze stylisten. Uit de collecties van onze A-merken hebben zij de meest populaire, trendy en kwalitatieve producten gekozen en samengebracht in een prachtige up-to-date collectie met de juiste prijs. Gun jezelf ook de kwaliteit van NL Label. Bekijk de nieuwe fotografie in het Style magazine of maak een afspraak in de winkel of bij je thuis.

Samen creƫren we jouw droominterieur. Zo ziet een interieuradvies eruit:

Boek je bezoek aan de winkel of bij jou thuis via het afspraakformulier. Of bel ons direct op 0161 492 465 en wij inventarieren jouw wensen en de manier waarop we jou het beste kunnen helpen.

Eén van onze stylisten komt vervolgens bij je thuis met een koffer boordevol inspiratie! Of we verwelkomen je graag in de winkel. We nemen hierbij de richtlijnen natuurlijk in acht.

Afhankelijk van jouw adviesvraag inspireren we je met ideeën, tips en laten we je stalen zien. En als we er toch zijn kunnen we meteen inmeten voor een offerte op maat.

Blij met de inspiratie en het advies? Dan maken we graag een offerte op maat of vervolgafspraak. Natuurlijk profiteer je van de mooie acties die lopen.

accordion

Persoonlijk interieuradvies op maat

Personal information
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Inspiratie en tips voor een fijn thuis