Auping in uw regio Chaam, Gilze-Rijen, Baarle-Nassau

Bedtextiel van Auping bij Berg en Berg Chaam

Berg&Berg Chaam is de erkende interieurspecialist voor Auping voor uw regio Chaam, Gilze-Rijen, Baarle-Nassau met o.a. het A-merk Auping. Berg&Berg Chaam biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Auping, maar heeft ook slaapadviseurs in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal ...
Lees meer

Eigentijds, stijlvol én duurzaam.

Bedden

Bedden

Bedden

Een gezond en energiek leven begint bij een goede nachtrust. Een goede nachtrust begint bij een goed bed. Met Auping kiest u voor slaapcomfort op het hoogste niveau. Word fris en uitgerust wakker. Klaar voor een nieuwe dag!

Boxsprings

Boxsprings

Boxsprings

Met een Auping boxspring bent u verzekerd van goede ventilatie. Dit komt door de spiraalbodem die zich in de boxsprings bevindt. Wees elke na elke nacht weer klaar voor een energieke dag!

Bedbodems

Bedbodems

Bedbodems

Auping begrijpt goed dat elk lichaam anders is. De spiraalbodems van Auping zijn dan ook gemaakt voor deze verschillen. 80% van de spiraalbodem zorgt ervoor dat schone en frisse lucht kan ventileren. Met meer dan 10.000 drukpunten wordt het lichaam gelijkmatig ondersteund. Word fris en uitgerust wakker!

Matrassen

Matrassen

Matrassen

Weet u dat een goede nachtrust bepalend is voor hoe fit en energiek u zich de volgende dag voelt? Een goed matras is daarbij erg belangrijk. Doordat de bovenkant van een Auping matras van absorberende materialen is gemaakt, en de onderkant van de best ventilerende materialen, hoeft u uw Auping matras niet om te keren.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Auping product.
Vereist
Wij zijn erg benieuwd waar je ons van kent!
Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)