blogs
20 december, 2021

Maak kennis met de vernieuwde Silhouette® Shade collectie

Maak kennis met de vernieuwde Silhouette® Shade collectie


Met Silhouette® Shades filter je licht op de meest subtiele en gelijkmatige wijze. Het uniek golvende ontwerp is zacht en chique tegelijk. De collectie is vernieuwd met unieke ClearView™ stof, een lamelbreedte van 50 mm en een zwarte hardware en standaard SmartCord® bediening. Ontdek de veelzijdige Silhouette® Shades collectie!

Op zoek naar sfeervolle, chique binnenzonwering? Ga voor Silhouette® Shades van Luxaflex®! De exclusieve binnenzonwering verdeelt daglicht gelijkmatig en zacht. Kantel de lamellen om meer of minder licht binnen te laten, terwijl het felste licht wordt gefilterd. Ga voor een klassieke uitstraling in chique wit- of grijstint of kies een actuele trendkleur voor een moderne uitstraling. Met de stijlvol vormgegeven hardware is de Silhouette® Shades een sieraad voor je raam.

Innovatieve ClearView™ stof

De collectie Silhouette® Shades is opgefrist en uitgebreid met een nieuwe stof: ClearView™. Deze subtiele stof biedt extra helder zicht naar buiten, terwijl je interieur beschermd wordt tegen uv-straling. Met ClearView™ bepaal je zelf je uitzicht en lichtinval. Ondoorzichtige lamellen worden afgewisseld met lamellen van ragfijn materiaal, dat nauwelijks met het blote oog te zien is. Je kunt zo ongestoord naar buiten kijken zonder dat je last hebt van fel licht en reflecties. Gesloten biedt de raamdecoratie nog steeds volledige privacy, omdat de lamellen elkaar overlappen. De ClearView™ stof is ook verkrijgbaar bij de Twist Rolgordijnen collectie.

Bescherm meubels tegen uv-straling

De basiscollectie van Silhouette® Shades staat bekend om zijn exclusieve stoffen en zachte lichtfiltering. Bij de nieuwe stof ClearView™ ligt de focus juist op een heldere doorkijk naar buiten en het beschermen van vloeren, meubels en kunstwerken tegen uv-straling.

Nieuwe lamelbreedte: 50 mm

Naast reeds bestaande 75mm lamellen voor grotere ramen zijn de Silhouette® Shades nu ook beschikbaar in 50mm brede lamellen voor kleine tot middelgrote ramen. De lichtinval krijgt een zacht accent door het gefilterde licht. De 50mm brede uitvoering is verkrijgbaar in verschillende stofseries en kleuren. Vraag naar de mogelijkheden in onze winkel.

Nu ook met zwarte hardware

De nieuwste Silhouette® collectie is nu ook verkrijgbaar in zwarte hardware. Een moderne toevoeging waarmee je een extra stijlstatement maakt. Naast zwart is de hardware ook verkrijgbaar in wit, crème of geborsteld aluminium. De kleuren zijn doorgevoerd in alle onderdelen. Creëer eenheid of juist een contrasterend effect.

Uitgebreide bedieningsmogelijkheden

Silhouette® Shades worden standaard geleverd met de koordloze en kindvriendelijke SmartCord®-bediening, maar ook LiteRise®, een eindloos koord en het smart home systeem PowerView® Automation behoren tot de mogelijkheden.

Wil je deze innovatieve collectie zelf bekijken? Kom langs bij Berg en Berg Chaam! Loop binnen of maak een persoonlijke afspraak. En kom je in oktober 2020 nog langs dan profiteer je van verschillende Luxaflex® aanbiedingen tijdens de Luxaflex® adviesweken.