Alle actuele aanbiedingen van Berg en Berg Chaam.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Als we speciale acties hebben, vind je ze hieronder. Mocht je geen actieaanbiedingen zien, dan kun je altijd het formulier voor gratis interieuradvies invullen. Uiteindelijk gaat het altijd om een goed advies en een voorstel, met een bijpassend bedrag onder de streep, waar je blij van wordt. En juist daar zijn we goed in en gaan we voor.

 

Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

NL Label Voordeelweken - 40% korting op de 2e meter NL Label PVC

Met een PVC vloer geeft je elke ruimte karakter. Ga voor een stoere betonlook of een karakteristieke houtnerf. Kies je voor tegels, rechte planken of visgraatmotief?

NL Label Voordeelweken - 40% korting op de 2e meter NL Label tapijt

Kies je voor tapijt, dan kies je voor zacht, stil, veilig en warm. Tapijt is een comfortabele vloer en geeft de ruimte tegelijkertijd persoonlijkheid.

NL Label Voordeelweken - 40% korting op de 2e meter NL Label vinyl

Met vinyl ontvouwt zich vanaf een rol heel snel een naadloze designvloer die niet alleen mooi, maar ook nog eens ontzettend praktisch en tijdloos is.

NL Label Voordeelweken - 40% korting op de 2e meter NL Label gordijnen

Gordijnen geven sfeer aan iedere ruimte. De NL Label gordijnencollectie bestaat uit veel verschillende soorten stoffen in diverse kleuren en dessins.

NL Label Voordeelweken - 40% korting op de 2e NL Label zonwering

In de uitgebreide collectie van NL Label vind je gegarandeerd de zonwering die past bij jouw huis en wensen. Combineren mag bij deze actie!

Persoonlijk interieuradvies op maat

Personal information
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid